TAKK, KJÆRE JESUS.

TAKK, KJÆRE JESUS!

Jeg skriver så mange julebrev til slekt og venner og brever og kort blir sendt til flere land i verden, men hva med deg, Jesus? Jeg tror aldri jeg har skrevet til deg, Jesus, men det er på høy tid. Jeg har jo bare positive ting å takke deg for og må begynne med å be deg tilgi meg for at jeg ikke takker deg nok. Tilgi meg min utakknemlighet.

Takk Jesus for at jeg ble født inn i en familie som trodde på deg og i et land der en kunne tro på deg uten å bli forfulgt.

Takk Jesus for at du kalte meg i min mors mave, men tilgi meg for at jeg i en periode av mitt liv fulgte mine egne lyster.

Takk Jesus for at jeg ble ledet inn i Ordet som barn og at jeg fikk ta imot deg som Frelser når jeg var syv år.

Jeg hadde mange sykdommer og problem som liten og som ung, men du har ledet meg gjennom dødsskyggens dal. Takk for at du aldri har forlatt meg selv om følelsene mine noen ganger formidlet noe annet. Takk Jesus for at du alltid har vært hos meg selv når jeg dro meg litt unna.

Takk Jesus for at jeg møtte mennesker som trodde på ditt Ord angående helbredelse. Det har ført til at både jeg og mange andre har fått oppleve å bli helbredet.

Takk Jesus for at jeg fikk oppleve fylden av Den Hellige Ånd og takk for de åndelige gaver som jeg har fått. De er velbrukte. Det er jo så fint at de aldri blir slitte.

Takk for at du har snakket til meg så mange ganger både til oppmuntring, men også til veiledning. Jeg glemmer aldri den gangen som jeg ble vekket om natten og fikk undervisning om den troendes dåp eller de gangene du vekte meg for å be for kjente politikere.

Takk for at du har reddet mitt liv flere ganger Jesus. Den gangen jeg sto med hånden full av tabletter for å ta mitt liv og du kom og ga meg en film i mitt indre som er like levende i dag som den gangen for mange år siden. Du viste meg at jeg trengte hjelp, men også hvorfor jeg levde. Jeg har vært dødssyk og du har reddet meg og når jeg for noen år siden krasjet med bilen på vinterføret, så ble bilen et vrak, men ikke en skramme på meg og min venninne. Du har sikkert reddet meg mange ganger som jeg ikke vet om også. Tusen, tusen takk.

Takk Jesus for at jeg har fått lov til å reise til så mange land både som privatperson og i tjeneste for deg. Det siste har vært mest spennende og givende. Jeg tror jo at du forbereder flere reiser for meg.

Takk for gamle og nye venner. I det siste kjennes det ut som om det er du som har koblet meg sammen med nye mennesker på tvers av menighets-grenser og landegrenser. Dette er mennesker som jeg kjenner meg ett med. Jeg er så heldig, Herre. Takk!

Takk for at du ledet meg til et forlag som ville gi ut min bok. Uten din ledelse og hjelp kunne jeg aldri ha skrevet boken. Du var virkelig med meg under de tre og en halv ukene som jeg satt og skrev. Boken er egentlig ikke min, men din, Jesus.

Takk for at mine døtre er bevart som kristne og at de lever aktivt for deg. Det er virkelig noe jeg takker deg for. Jeg vet at jeg har stått i gapet for dem, men det kunne jeg heller ikke gjort uten deg.

Takk Jesus for at jeg har leilighet og mat på bordet hver dag. Du har også sørget for at jeg har hatt penger til de reiser og oppgaver som du har bestilt. Jeg lever ikke i luksus, men har hva jeg behøver og det er jeg takknemlig for.

Jeg takker deg Jesus for alle åpenbaringer av Ordet og gjennom Åndens gaver. Det har hjulpet meg og mange andre. Du vet jo at jeg ikke vil leve for meg selv.

Jeg takker deg for at du har betalt prisen for alle mine synder. Det er mange selv om du hjelper meg slik at det blir færre av dem.

Takk Jesus for ditt blod, det blod som er levende enn i dag. Det blod som renser meg, det blod som har kraft i seg, det blod som baner en vei like inn til Faderen.

Takk Jesus for at du bar mine sykdommer selv om jeg ikke alltid forstår det da jeg blir syk. Jeg ber om at du hjelper meg til ikke å bære noe du har tatt. Jeg roper på deg og da har du lovet å svare meg. Takk for det.

Takk Jesus at du går i forbønn for meg. Jeg trenger dine forbønner. Jeg trenger dine forbønner for alle dem rundt meg som ikke har det så bra. Hjelp meg så jeg kan hjelpe dem.

Takk for at du bor i meg og jeg i deg, Jesus.

Takk for at du er min bror, men også min Frelser og Venn. For et privilegium.

GRATULERER MED FØDSELSDAGEN OG TAKK FOR AT DU KOM TIL JORDEN FOR Å FRELSE OSS OG BRINGE LYS INN I DENNE MØRKE VERDEN.

Mor Else