VI ER I KRIG.

VI ER I KRIG.

Del 1

 

Forrige gang skrev jeg om den usynlige verden, en verden som er på virkelig selv om vi ikke ser den med det blotte øyet. Jeg vil fortsette å skrive om den krigen som til dels pågår i den usynlige verden, men som vi blir synlig delaktig i.

Jeg spurte nylig en mann om han hadde vært i det militære. Da svarte han: «Nei, ikke før jeg ble frelst.» Det hadde blitt veldig tydelig for ham at da hadde fienden våknet og det ble krig. Så lenge en person lever i verden og fungerer i mørkets rike, så vil djevelen la personen være i fred til en viss grad. De mangler Guds beskyttelse og djevelen fikk herredømme over denne verden når Adam og Eva syndet. Derfor kan også ufrelste få oppleve negative saker. Djevelen er bare ond og han gjør bare noe godt for noen for å få personen dypere inn i mørkets rike. Det er det som skjer når mennesker blir noe bedre gjennom yoga og meditasjon eller healere. Når de kommer dypere inn i meditasjon, hender det at mennesker får psykiske plager. I verste fall kan de bli psykotiske. Det finnes mange bevis på dette rundt i verden. Noen kaller yoga for gymnastikk, men hver eneste posisjon har navn på en avgud som det var meningen de skulle tilbe. Røttene ligger i Hinduismen og har spredt seg til Buddhismen. Et grantre blir ikke et bøketre fordi en kaller det noe annet. Et grantre har røtter til et grantre og yoga har røtter til en annen religion. Herren sier at vi ikke skal ha noen andre guder.  

Jeg tror på Gud Fader, Jesus Kristus og Den Hellige Ånd. Jeg tror på engler og jeg tror at demoner finnes. I Efeserbrevet 6 står det om krig på ulike nivåer. Det står at vi har kamp mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket og mot ondskapens åndehær i himmelrommet. Jeg tror at det stadig pågår en kamp på et plan der vi ikke er direkte aktive, men jeg tror at våre bønner påvirker den kampen som pågår mellom engler og demoner i himmelrommet. Satanister sier at om de kristne visste hvordan deres bønner påvirker kampen, ville de be mere. Satanister over hele verden har bønnemøter på onsdager. De ber imot kristne ledere, kristne ekteskap og ber imot at ikke flere skal bli kristne. Gir deres bønner noe resultat? Ja, dessverre så gjør det det. Vi har i årevis hørt om kristne ledere som har fallet i synd enten i sex, maktsyke eller innen det økonomiske området. Djevelen angriper dem der de er svakest. Jeg anbefaler blivende ledere å gå i sjelesorg for å bli av med stener fra sin fortid, bli befridd og helbredet slik at åpne dører for djevelen kan stoppes i deres liv. Når de har fått et navn og en viss posisjon, så drar de mange med seg når de faller, spesielt de som har satt sin tillit til dem istedenfor til Gud. Mange ledere blir som en avgud i folks øyne. Det er synd for begge parter.

Nå vil ikke jeg bli misforstått. Jeg tror at vi skal vise ledere som er innsatt av Gud med respekt og vi skal ikke leve i opprør, men vår første prioritet vil alltid være vår relasjon til Herren. Det står skrevet at mennesker kan skuffe oss, men Herren skuffer aldri. Noen ganger så ser ikke mennesker klart hva som kommer fra Herren og hva som kommer fra fienden. De kan derfor bli sint på Gud mens de egentlig skulle bli sint på den onde. Gud er stor nok til å tåle det, men det er helt feil person. Mange tror dessverre at Gud sender sykdom som straff eller at Gud straffer gjennom ulykker. Gud er en god Gud og Jakob skriver i første kapittel og det 17. verset at all god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra Ham som er himmellysenes Far. Jeg er mamma og jeg ville aldri gi mine barn gift for å gjøre dem syke selv om de hadde vært ulydige. I Jesaja 53:4+5 står det at Jesus har båret vår sykdom. Gud sender ikke noe til sine barn som Jesus har båret. Det står i Bibelen at syndens lønn er død, så synder vi og vi ikke gjør noe med synden, så åpner vi selv opp for mørkets makter. Gud advarer oss mot synd fordi Han elsker oss og vil oss bare vel. Han vet at djevelen er bare ond og at djevelen ikke vil oss noe godt. Han har derfor gitt oss oppskrifter på hvordan vi kan leve i glede og fred. Oppskriftene finner vi i Ordet.

Akkurat nå pågår det en krig mellom Russland og Ukraina og kanskje trodde noen av dere at det var den krigen jeg skulle skrive om. Jeg har vært over hele Ukraina seks ganger og får daglig rapport om hvordan folk lider, men også om hverdagens mirakler. Det er helt utrolig å høre om alle dem som er villige til å gi sine liv for å redde andre. Det er sterke åndskrefter som står bak denne krigen. Hvis vi hadde sett inn i åndeverden, ville vi sett en intens kamp i den usynlige verden. Jeg får rapporter om kristne og jøder og de står side om side og sloss. Vi må også be for våre egne lands grenser. Be om Blodets beskyttelse og engler rundt grensene.

Ber du for området der du bor. I Sverige er det visse områder i og rundt hovedstaden Stockholm der det finnes masse med kriminalitet. Det er gjengkrig og knivstikking. Vi ser den ytre krigen, men i åndeverden finnes det voldsdemoner, død og andre negative krefter. Det er ikke sjelden at vi hører en som har drept noen si at en stemme hadde befalt dem. Med andre ord så er det en demon som forteller dem å drepe. Jeg hørte nylig at det var blitt mindre kriminalitet i et område i Uppsala, men en del av uromakerne hadde flyttet til området der jeg bor. Da er det dags å be imot disse kreftene her.

STRID I GUDS KRAFT OG MED GUDS VÅPEN!

Mor Else