Hvem er jeg?

Jeg er en norsk kvinne, 69 år gammel.Gud kalte meg for mange år siden til å være mor i Kristi Kropp. Han  har spesielt brukt meg til å betjene unge mennesker med en konkret og tydelig kallelse. Under det siste året har jeg holdt konferanser for pastorer og ledere. Har også undervist på flere bibelskoler.Jeg vokste opp i et kristent, luthersk hjem. Da min yngste datter ble født for 32 år siden, søkte jeg etter menigheter som praktiserte gudommelig helbredelse. Hun fødtes med en alvorlig sykdom, men ble helbredet. Det førte meg inn i andre deler av Kristi Kropp.Jeg har i 16 år vært alene med mine to døtre. Vi flyttet til Sverige sommeren 2000 og gikk på bibelskole der. Jeg har vært i mange land for å preke og undervise. Har samtalet og bedt for mange, mange mennesker.Jeg er utdannet som sosionom.Jeg elsker Jesus og jeg elsker mennesker fra hele verden.