JESUS SA: JEG ER VEIEN, SANNHETEN OG LIVET!

JESUS SA: JEG ER VEIEN, SANNHETEN OG LIVET.

 

Dette skriftstedet står i Johannes 14:6. Jesus fortsatte med å si at ingen kommer til Faderen uten gjennom Ham. Jeg har snakket med mennesker i New Age og andre ute i verden og de sier at de tror på Gud og noen sier at de tror på en høyere makt, men de tror ikke at Jesus er den eneste veien til Gud. Noen av disse sier at de ber til Gud, men ikke i navnet Jesus. Jesus sa at det ikke var noen annen vei til Gud. Før Jesus kom, var det et gap mellom Gud og menneskene og vi kunne ikke komme direkte til Gud. Jesus døde og oppsto og ble hele verdens Frelser og vi kan komme til Faderen i Jesu navn.

                  Jesus åpnet en blodflekket vei like til Faderen.

Verden er full av forvirring i dag. Mange vet ikke hva de skal tro på og mange er redde da det er flere kriger som pågår på samme tid. Folk er redd at det kan bli verdenskrig og det er ikke helt umulig. Folk vet ikke hvem de skal tro på og noen sier at Allah og Gud er den samme. Ifølge Johannes 14:6 så kan ikke Gud og Allah være den samme for Muslimene ber ikke til Allah i Jesu navn.

Jeg kaller meg en kristen fordi jeg er en etterfølger av Jesus. Jeg vet at Han har åpnet en vei inn til Faderen og jeg ønsker å følge etter Ham.

En del sier i dag at det som er sant for deg, er sant. De nekter for at det finnes en absolutt sannhet. Jesus var frimodig og sa at Han er sannheten. Når jeg tok imot Jesus som min Frelser, så flyttet Hans ånd inn i min ånd, og derfor bor sannhetens ånd på innsiden av meg. Djevelen er kalt for løgnens far og djevelen er herre over denne verden på grunn av at synden kom inn i verden. Vi er derfor alle under en viss innflytelse av løgner. Alt som blir undervist på skolene er ikke nødvendigvis sant siden skolevesenet ikke er basert på Guds Ord. Vi kan ikke stole på aviser og nyhetene i radio og på fjernsyn. De henter ofte informasjon fra feilaktige kilder, og de klarer ikke å holde seg nøytrale i vanskelige konflikter.

Jeg er veldig glad for å ha sannhetens ånd boende på innsiden av meg. Jeg kan derfor spørre Herren om hva som er sant dersom jeg lurer på det. Halv-sannheter kan være de farligste. Det er lettere å bli lurt av dem. Bibelen sier at det vil bli mange forførelser i de siste tider og vi er i de siste tider nå.

Bibelen sier at fårene skal kunne gjenkjenne stemmen til hyrden. Vi er Guds får, og vi skal kunne kjenne igjen stemmen til Gud og Jesus. Er vi så nære Ham at vi kan høre hva Han sier? Kanskje må du skru av andre lyder og stoppe andre stemmer slik at du kan høre Guds stemme?

Guds Ord er sant, men noen ganger kan det være vanskelig å forstå Ordet og vanskelig å tolke Ordet rett. Da kan en spørre Den Hellige Ånd om å åpenbare Ordet for deg.

Jesus sier også at Han er Livet. Min ånd var død eller under innflytelse av den onde før jeg tok imot Jesus som min Frelser. Han flyttet inn i min ånd med Sin Ånd og jeg fikk en ny natur, en Jesus natur. Efeserbrevet 2:8 sier at vi er frelst av nåde og ikke ved gjerninger for da ville vi hatt noe å rose oss av. Filipperbrevet 2:12 skriver at vi skal arbeide på vår sjels frelse. Vår ånd er frelst og klar for himmelen, men min sjel trenger å bli helliget ved hjelp av Den Hellige Ånd.

Djevelen vil gjerne drepe og ødelegge, men Gud har gitt oss liv og selve Livet bor på innsiden av meg. Når jeg ber for mennesker til befrielse og legger hendene på dem for at de skal bli helbredet, så har ikke jeg den kraften i meg selv, men Jesus i meg kan helbrede og befri. Noen ganger sier folk at de kjenner en varme når jeg ber for dem og den varmen kommer fra Jesus eller den nye naturen i meg. Hvis jeg ikke visste at Jesu liv var på innsiden av meg, så kunne jeg ikke be for mennesker. Jeg er helt avhengig av Ham.

Noen ganger når jeg ber for folk, så har jeg en konfrontasjon med en ånd av død. Jeg vet at Jesus har beseiret den onde på Korset og Jesus har gitt meg autoritet over djevelen. Jeg kan derfor befale en døds-ånd å forlate personen som har vært plaget av denne. Noen ganger må personen bekjenne synd eller tilgi den eller de som har skadet ham eller hun. Det er viktig at den onde ånden forstår at personen ikke vil ha den lenger. Det jeg har skrevet om en døds-ånd gjelder også for alle andre ånder.

Gud har gjort meg til sitt barn ved å gi meg evig liv. Jeg lever en kort tid her på jorden, men jeg har et kall og en hensikt med å være her. Hvis ikke, kunne jeg ha dødd den dagen jeg ble frelst.

MÅ GUD HJELPE OSS TIL Å FULLFØRE KALLET FØR HAN HENTER OSS HJEM TIL DEN BOLIGEN SOM HAN HAR FORBEREDT FOR OSS!

Mor Else